Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Taustaa

 

Apuna Pharmax on yhden henkilön työllistävä toiminimi, joka on perustettu tammikuussa 2017. Tarjolla on palveluita tieteelliseen ja asiakaslähtöiseen farmaseuttiseen asiantuntijuuteen perustuen.

 

Koulutukseltani olen proviisori ja farmasian tohtori. Olen suorittanut lääkehoidon kokonaisarvioinnin, lääkitysturvallisuuden lisäkoulutuksen sekä markkinointiviestinnän tutkinnon.

 

Kansainvälistä kokemusta on kertynyt tutkimuspuolelta ja työkokemusta useammasta apteekista. 

 

 

FaT - Sosiaalifarmasia: 

Väitöskirjan aiheena oli elämäntyytyväisyyden, masennuksen ja masennuslääkkeiden käytön vaikutus luuhun. Kyseessä oli epidemiologinen väestötutkimus tilastotieteen me

netelmiä (SPSS) käyttäen. Kirjaan voit tutustua tästä.

 

Proviisori - Farmaseuttinen kemia: 

Erikoistyön ja gradun aiheena oli "Konstitutiivisen androstaanireseptorin (CAR:n) toiminta, siihen vaikuttavat ligandit ja ligandien synteesi". Käytännön työ alkoi lääkeaineiden synteesien suunnittelulla ja lähtöaineiden valinnalla, jatkuen synteeseihin, lopputuotteiden puhdistukseen ja analysointiin.

 

--------------------------------  

Kansainvälinen tutkimustyö - Geelong, Australia

 

Jatko-opintoihin liittyvä epidemiologinen tilastotutkimus Geelongin yliopiston ja Barwon Health -sairaalan Geelong Osteoporosis Study -tutkimusryhmän kanssa Australiassa kerätystä osteoporoositutkimuksen aineistosta.

 

Kongressit

 

- The American Society for Bone and Mineral Research (ASBMR) Annual Meeting, 12-15.9.2014. Houston, Texas, USA.

 

- 21st Multidisciplinary International Neuroscience and Biological Psychiatry Conference: “Stress and Behavior” International Stress and Behavior Society (ISBS) Conference, 16-19.5.2014. Pietari, Venäjä

 

- European Congress on Osteoporosis and Osteoarthritis. 17-20.4.2013. Rooma, Italia

 

- The 6th Biennial Congress of the International Society of Affective Disorders (ISAD). 18-20.4.2012.  Lontoo, Englanti